چگونه اکانت فیسبوک خود را حذف یا غیرفعال کنیم؟

دلایل زیادی برای حذف کردن اکانت فیسبوک وجود دارد، مثلا اینکه فیسبوک خیلی وقت است که در ایران کاربرد زیادی نداشته و ممکن است دلتان بخواهد اکانتی که عکس‌های خیلی قدیمی از خودتان در آن دارید را پاک کنید و یا دلیل دیگر آن می‌تواند رسوایی‌های اخیر خود کمپانی فیسبوک باشد. دلیل آن هرچه که هست، پاک کردن حساب‌تان از این سایت کار سختی نیست. در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه‌ی انجام این کار را به شما آموزش بدهیم.

نحوه‌ی حذف یا غیرفعال کردن اکانت فیسبوک و تفاوت این دو باهم

دو راه برای آفلاین کردن اکانت فیسبوک‌تان وجود دارد که اولین راه غیرفعال یا دی‌اکتیو کردن است؛ یعنی:

ـ هرموقع که بخواهید می‌توانید آن را ری‌اکتیو یا دوباره فعال کنید.

ـ دیگران نمی‌توانند تایم لاین شما را دیده یا جستجویتان کنند.

ـ‌ بعضی اطلاعات ممکن است همچنان معلوم باشند (مثل پیامهایی که فرستاده‌اید).

ـ فیسبوک اطلاع حسابتان را، محض اطمینان اگر خواستید برگردید، ذخیره می‌کند (مثل دوستان و علایق).

اما حذف کردن اکانت موضوع جدی‌تری است. اگر اکانت‌تان را حذف کنید:

ـ فیسبوک پس از درخواست حذف شما پروسه‌ی حذف را چند روزی به تاخیر می‌اندازد. اگر در این چند روز دوباره وارد اکانت خود شوید، پروسه‌ی حذف کنسل می‌شود.

ـ هنگامی که اکانت را حذف کردید دیگر نمی‌توانید به آن دسترسی داشته باشید.

ـ‌ممکن است تا ۹۰ روز طول بکشد که اطلاعات‌تان در سیستم‌های پشتیبانی حذف شود. با این حال در طی این مدت اطلاعات‌تان بر روی فیسبوک در دسترس نخواهد بود.

ـ یک‌سری چیزها در دیتابیس فیسبوک باقی خواهند ماند.

اساسا اگر می‌خواهید برای مدتی نباشید، دی‌اکتیو کردن راهکار بهتری است اما حذف کردن روشی دائمی است و قبل از آن بهتر است که خوب فکرهایتان را بکنید.

فیسبوکچطور اکانت فیسبوک‌تان را غیرفعال کنید

۱.بر روی منوی اکانت در بالا و سمت راست صفحه‌ی مرورگرتان کلیک کنید.

۲. Settings را انتخاب کنید.

۳. در ستون سمت چپ Security را انتخاب کنید.

۴. گزینه‌ی Deactivate your account را انتخاب کرده و گام‌های بعدی را برای تائید تصمیم‌تان دنبال کنید.

برای اکتیو کردن یا فعال کردن دوباره‌ی اکانت‌تان کافی است که با استفاده از ایمیل و پسوردتان وارد حساب شده و پس از آن پروفایل‌تان به طور کامل بازگردانی خواهد شد.

نحوه‌ی حذف کردن اکانت فیسبوک

بدین منظور کافی است که بر روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه‌ی Delete my account را انتخاب کنید.

حذف کردن اکانت فیسبوک

قبل از حذف کردن اکانت‌تان شاید بد نباشد که اطلاعات فیسبوکی‌تان را دانلود کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید.

۱.بر روی منوی اکانت در سمت راست و بالای صفحه‌ی فیسبوک در مرورگرتان کلیک کنید.

۲. پس از انتخاب General account setting در قسمت پایین، Download a copy of your Facebook data را انتخاب کنید.

۳. پس از آن بر روی Start my archive کلیک کنید.

فایلی که پس از آن دانلود خواهد شد حاوی پروفایل فیسبوک‌تان می‌باشد.

نوشته چگونه اکانت فیسبوک خود را حذف یا غیرفعال کنیم؟ اولین بار در دیجی رو. پدیدار شد.

Powered by WPeMatico